Bolchrysanten actie 2022

Ze zijn er weer, de bolchrysanten!!

Net als in de afgelopen 2 jaar organiseert S.S.S. weer een bolchrysanten actie. We zijn o.a. bezig met de aanschaf van een nieuwe herenbrug (brug met gelijke leggers) en kunnen de inkomsten van deze actie dus weer goed gebruiken.

Alle leden krijgen bij de les een intekenformulier mee. Hopelijk lukt het iedereen zoveel mogelijk familieleden, buren, vrienden enthousiast te maken voor de mooie grote bolchrysanten, geleverd door kwekerij Luring in Onstwedde. Er zijn weer 4 kleuren: wit, roze, paars en bruin/brons.
Ze kosten € 5,50 per stuk in de voorverkoop via de intekenlijsten.
Uiterlijk vrijdag 23 september a.s. moeten de lijsten weer ingeleverd worden bij de leiding.

Op zaterdag 1 oktober tussen 11.00 en 14.30 uur kunnen de verkopers de bolchrysanten afhalen vanaf de parkeerplaats bij de MFA in Sellingen, om daarna aan de kopers uit te delen.
We willen iedereen verzoeken contant en gepast te betalen ter plaatse.

Iedereen heel veel succes, we hopen op een mooie opbrengst!!

Mocht u ook graag één of meer bolchrysanten willen bestellen en is er niemand met een intekenlijst bij u langs geweest? Mail dan naar info@ssssellingen.nl en geef uw bestelling door.
Wanneer u uiterlijk 23 september besteld, kunt u deze ook op 1 oktober tussen 11.00 en 14.30 uur ophalen. De bolchrysanten kosten dan ook € 5,50 per stuk.